Kurs

 

Kurstillfällen:

Varje kurstillfälle är cirka 1,5 h. Sista kurstillfället brukar bli lite längre eftersom  alla bebisar får göra sitt fotavtryck då (de som vill), för att skapa sitt eget diplom.

Det här ingår:

  • Föräldrakompendium
  • Massageolja med fri påfyllning
  • Häfte med massagesagor
  • Diplom  med barnets fotavtryck.
  • Smoothie och fika

 

Vad gör vi under en kurs:

Vi pratar om ämnen som berör bebisperioden till exempel Hur kommunicerar mitt barn, anknytning, magbesvär och beröringens effekt. Vi går igenom massagestrykningarna, jag visar på min docka Ludde och ni föräldrar masserar ert barn. Varje kurstillfälle avslutas med en pratstund, där vi diskuterar sådant som ni vill veta mer om. Massagen är på barnets villkor, vill de äta, gråta, skrika,prata, sova eller busa så är det helt okej. Alla känsloyttringar är välkomna under kurstillfällena.

Lokal:

Kursen är mobil, den kan hållas hos kursdeltagare, hemma hos mig eller i annan lämplig lokal.

Det går att gå kursen individuellt eller i grupp.

Pris:  950 kr

IMG_5919

 


Baby- och barnrytmik

Vi sjunger och leker i syfte att stödja och utveckla barnets rörelseutveckling. Ett tillfälle är cirka 30 minuter. Kursen hålls hemma hos mig i mitt vardagsrum och under rytmiktillfällena förvandlas mitt hus till en öppen förskola 😉

Jag kan även hålla kurser på öppna förskolor, förskolor eller hos föreningar.

Baby-gruppen 0-7 månaderIMG_6898

Tittut-gruppen 0-1 år

Katt-gruppen 1-3 år

Indiangruppen 3-5 år

Pris: 500kr för 8 gånger

Testa-på-tillfällen: gratis

Välkomna!


 

Sagomassage

Sagomassage skapar en rolig och pedagogisk stund tillsammans samtidigt som barnet får beröring. Bara å skicka iväg ett mail till mig om du vill veta mer =)

ludde

 


 

För att boka kurs eller om ni har frågor är ni välkomna att höra av er till mig lotta@uppsalababymassage.se

cropped-logga-babymassage.jpg

Spädbarnsmassage är kärleksfull beröring av det lilla barnets hud, människokroppens största sinnesorgan. Det är en möjlighet för dig som förälder att utveckla och fördjupa samspelet med ditt barn. Spädbarnsmassage ger dig och ditt barn en upplevelse av kontakt, kommunikation, glädje och innerlighet. Med andra ord en stund av kärleksfull kvalitetstid.